RAVINTO-OHJELMAT

Ravinto on välttämätön edellytys onnistuneelle painonpudotukselle, urheilusuoritukselle ja elämänhallinnalle. Erilaiset ravitsemustrendit tulevat ja menevät tiedotusvälineiden ristitulessa. Ketogeeninen, pätkäpaasto, PH, välimerellinen ja luolamiesdieetti ovat esimerkkejä erilaisista muotivirtauksista.

Yksikään dieetti ei ole välttämättä ole toista parempi, sillä tietyt lainalaisuudet vaikuttavat jokaisessa ruokavaliossa. Upa etsii ja suunnittelee sinulle parhaan mahdollisen ruokavalion tavoitteesi saavuttamista varten. Paras dieetti on loppujen lopuksi se, joka ei ole dieetti ollenkaan, sillä   jokaisella dieetillä on yleensä alku ja loppu. Upan tavoitteena on ohjata sinut terveelliseen ja tasapainoiseen ruokavalioon, josta tulee lopulta toimiva elämäntapa.

Ruokavalion suunnittelu voi vaihdella yksinkertaisesta painonpudotuksesta moniulotteiseen huippu-urheilijan ruokavalion rakentamiseen. Eri lajien vaatimukset vaikuttavat suunnitelman laatimiseen. Sakinpeluussa ja kehonrakennuksessa menestyminen edellyttää erilaisen ruokavalioon liittyvän lähestymistavan. Upalla on ruokavalion suunnittelun lisäksi vuosikymmenten kokemus erilaisista lisäravinteista, joten myös tästä aihealueesta voit saada halutessasi yksinkertaisen, toimivan ja tehokkaan suunnitelman.

RAVINTO-OHJELMAT
gallery/ruoka