YLEISKUNTO:

Upa ohjelmoi sinulle tavoitteidesi mukaisen harjoitussuunnitelman, jossa otetaan huomioon monipuolinen lihaskunto-, aerobinen ja anaerobinen harjoittelu sopivassa suhteessa toisiinsa. Harjoittelun suunnittelussa on ensiarvoisen tärkeää ottaa huomioon realistinen lähtötaso. Motivoivien, mielenkiintoisten ja tehokkaiden harjoitusärsykkeiden toistaminen riittävän levon ja harjoittelua tukevan ravinnon kanssa vie yleiskuntosi takuuvarmasti uudelle tasolle, olitpa sitten liikuntaharrastusta aloitteleva tai jo kokeneempi urheilija.

KUNTOSALIHARJOITTELU:

Kuntosaliharjoittelua voi tehdä hyvin monella eri tavalla. Tavoitteet voivat vaihdella hyvän lihaskunnon, lihasten kasvattamisen, kiinteyttävän harjoittelun ja voimaharjoittelun välillä. Jonkun tavoitteena on tulosten vertailu omaan kehittymiseen, toisen kilpailu kehonrakennus- tai voimanostolavoilla. Olipa päämääräsi mikä hyvänsä, Upa auttaa sinua saavuttamaan itsellesi asettamat tavoitteet.

NOPEUS- JA NOPEUSKESTÄVYYSHARJOITTELU:

Menestyksekkäästä yleisurheilijoiden valmennuksesta 60 metrin – 400 metrin matkoilta Upalla on kokemusta pitkällä aikavälillä. 2010-luvulla Upa on valmentanut myös muiden lajien urheilijoita  - ja auttanut heitä kehittymään paremmiksi omissa lajeissaan. Esimerkiksi useat kamppailulajien urheilijat, jalkapallloilijat, jääkiekkoilijat ja pesäpalloilijat ovat harjoitelleet Upan ohjelmilla 2010-luvun aikana ja kehittäneet omien lajiensa tueksi tehokkaampia nopeus- ja nopeuskestävyysominaisuuksia.

FYSIIKKAHARJOITTELU

gallery/img_2097
gallery/img_2099
gallery/img_2101
gallery/img_2196